DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
Tel.: +361 246-5068
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

A günzburgi létra a legjobb!

Jeles osztályzatot kapott a Günzburger Steigtechnik: a „selber machen” magazin nagy létra tesztjén a Günzburger „roll-bar”-traverzzel ellátott többcélú létrája lett a vitathatatlan tesztgyőztes. A Bajor minőségi létragyártó egyedüliként kapott „nagyon jó” értékelést a tesztelt 8 gyártó közül, és az egyetlen olyan létra volt, amelyik egyetlen szempontból sem kapott negatív értékelést.

A minősítő PZT cég mérnökei a következő szempontok szerint vizsgálták a létrákat: kivitel, kezelhetőség, stabilitás, minőség valamint biztonság.

A többcélú létra 1,4 pontos átlaggal egyedüliként kapta a „nagyon jó” minősítést.

Különösen a kivitel, stabilitás és a minőségi szempontok vizsgálatánál volt a Günzburger Steigtechnik terméke meggyőző. A vizsgált négy szempontból háromnál a Günzburger létra kapta a legjobb osztályzatot.

„Természetesen örülünk a jó eredménynek, hisz ez is alátámasztja a minőségbe vetett hitünket. A minőség tekintetében nem ismerünk kompromisszumot, és ezzel tudatosan megkülönböztetjük magunkat a barkácsáruházak kínálatában található olcsó termékektől.

Nálunk az ügyfél a létező legjobbat kapja, legyen szó minőségről, biztonságról vagy stabilitásról” mondja Ferdinánd Munk a Günzburger Steigtechnik ügyvezetője.

A tesztelést végzőket különösen a többcélú létra kivitele győzte meg, nem utolsó sorban a „roll-bar” traverz miatt. Ennek segítségével ugyanis a létra könnyen, hátkímélő módon mozgatható, - és ebben egyedülálló volt a többi termékhez képest. A „roll-bar” traverzzel gurítható, húzható létra esetén a felmerülő erőhatás kb. 50%-al csökken a kézben „cipelt” létrákhoz képest.

Hasonlóképpen plusz pontokat eredményezett a szintén szabadalmaztatott „nivello” létrapapucs. A mozgó/forgó „nivello” létrapapucs négyszeres felfekvő felületet nyújt a hagyományos papucsokhoz/lábdugókhoz viszonyítva. A papucs a forgathatósága által automatikusan kiegyenlíti a felületi egyenetlenségeket, ezáltal a létra mindig biztonságosan áll. A tesztelt létrák közül egyedül a Günzburger rendelkezett fali görgőkkel, amik a felső létrarészen találhatók, és a létra egyszerű, kímélő kitolását teszik lehetővé a falon gördülve.

„Az otthoni barkácsolók is a minőségi termékek irányába fordulnak. Ez annál is inkább így van, mert anyaghibáknál, elöregedett vagy gyengébb minőségű termékeknél könnyebben fordulhatnak elő komolyabb sérüléseket is okozó balesetek. Ezért megéri egy minőségi létrába invesztálni, amely szakszerű használat mellett évtizedekig garantálja a biztos, stabil használatot” mondja Ferdinánd Munk