DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
Tel.: +361 246-5068
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

Mentéstechnika (tűzoltóság, mentők, katasztrófa elhárítás) és szállítás-logisztika

A mentések során a másodperc tört része dönthet életről vagy halálról. A mentők a tudásukban és a tapasztalatukban bíznak. Aki életeket akar menteni, annak műszakilag kiforrott és egyedileg összehangolt készülékekre kell biztonsággal  hagyatkoznia. A Günzburger Steigtechnik professzionális és kiváló minőségű termékei most az új Rettungstechnik-Ratgeber Nr. 6 katalógusban 56 oldalon vannak áttekinthetően és érthetően összefoglalva. Ezek központi részei a már sokszor bizonyított gurulókonténerek, amelyek most nem csak standard kivitelben, hanem „Quadro” modellként négy darab csapágyazott bolygókerékkel és „TopLok” innovációval kaphatók.

„Aki saját biztonságát teszi kockára mások megmentése érdekében, annak joga van ahhoz, hogy munkája során optimális technikára és logisztikára támaszkodhasson” mondja a cég ügyvezetője Ferdinánd Munk, aki személyesen is évtizeden keresztül gyakorolva a tűzoltást, elég jó ismerője a témának.

A GÜNZBURGER STEIGTECHNIK 5 fejezetben foglalja össze a minőségileg rendkívül igényes termékeit, melyek a következők; tűzoltólétrák, mentő-dobogók, szállítódobozok, valamint a különböző szervízszolgáltatások, mint pl. a létrafokok cseréje, vagy a létrák, dobogók javítása. Újdonságként találhatók a szortimentben a létra cserealkatrészek, valamint a guruló konténerek tartozékai.

A GÜNTBURGER  STEIGTECHNIK mentési bevetéseken szerzett sokéves tapasztalata –melyek során a guruló konténerek pótolhatatlan segítői voltak a mentést végzőknek - egy további innovációt eredményezett:  az új „Quadro” konténercsalád 4 kereke nem csak névadóként szerepel, hanem további rugalmasságot és professzionális minőséget is nyújt az új rendszernek.  Amikor a mentés során szükséges, akkor mutatja meg a „Quadro” rendszer az igazi tudását. Álló helyzetben is bármilyen irányba fordítható, pofon egyszerűen akár 360°-ba is, és az új, egyedülálló „TopLok” rögzítési rendszerrel pontosan ott áll meg ahol ez szükséges. A szabadalmaztatott „TopLok” fordulókoszorús rögzítési rendszer az autóiparból származik, és a belső biztonsági fékekkel kölcsönhatásban mind a négy kereket szabályozza. A fékek kioldása egész egyszerűen a kezelőegységen található markolati rúd segítségével történik mind a négy keréken. Ez a rendszer nem csak a „Quadro”-nál, hanem a „Standard”- modellnél is bevezetésre került, mégpedig egy ú.n. „SoftGrip” borítással együtt, amely különösen könnyen kezelhető, csúszásbiztos és véd a hideg ellen.

Új termékként került bevezetésre egy légzőkészülékek és cseretartályok szállítására kifejlesztett guruló konténer, egy redőnyös gurulókonténer a légzőkészülékek pormentes tárolásához, valamint az új „IBC” konténer, amely a különböző folyadékok és veszélyes anyagok mint pl. benzin, diesel vagy haboltó anyagok felvételére szolgál.

A mentők és katasztrófavédők lehető legjobb döntésének elősegítésére specialistáink egy egészen különleges szolgáltatással rukkoltak elő. Cégünk tűzoltó szakembere most házhoz jön, mégpedig egy konténer bemutató járművel. Ez a jármű egyedülálló lehetőséget biztosít a guruló konténerek  kreatív megoldásainak és az első osztályú minőségének a prezentálásához, direkt a felhasználónál.

A „guruló konténer túra” félreérthetetlenül jelzi a lényeget:„gurulsz már, vagy még cipelsz?”- áll nagy betűkkel a jármű oldalán. Jelen esetben a szlogen egyenlő a programmal.

A Günzburger guruló konténerek új generációja minden eddiginél könnyebben konfigurálható. A leggyorsabban az új számítógépes tervező programmal. Ennek segítségével a méreteket és a felszerelési elképzeléseket e-mailen keresztül direkt a gyártónak lehet küldeni. Mielőtt a kért termék gyártásra kerül, a megrendelő egy háromdimenziós jóváhagyási rajzot kap a konfigurációról: „ez a szolgáltatás csúcsa” , magyarázza Ferdinánd Munk a cég egyedülálló teljesítményét a tulajdonos.

Az új Rettungstechnik-Ratgeber Nr. 6 ezzel rendkívül jól áttekinthető információkat nyújt , a tűz-és katasztrófavédelem, valamint  a műszaki mentéstechika szakemberei számára. A tartozékok és alkatrészek is egyértelműen, fényképekkel vannak illusztrálva, ezáltal is elősegítve a gyors és egyszerű rendelést.

A Günzburger Steigtechnik magyarországi forgalmazója a Gutfix Kft.