DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
Tel.: +361 246-5068
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

Elegáns és biztonságos: "made in Germany létrák"

Háztartási létrák vásárlásánál is a biztonság az elsődleges szempont.

A biztonság mindenek előtt: mindegy, hogy lámpacserénél a lakásban, hinta szerelésénél a kertben, vagy bármilyen más munkálatnál ami az év során a ház körül előfordul. Egyre több magánfelhasználó bízik a különösen kézreálló, de nagyon is stabil és profi kivitelű háztartási létrákban.

Amikor az egyéni biztonságról van szó, egyre kevesebben hajlandók kompromisszumot kötni. Minden korábbinál többen helyezik bizalmukat a "made in Germany" minőségbe, és ez így rendjén is van. Vásárlás előtt mindenképp javasolt a szakember véleményét kikérni. Aki ilyenkor helyesen dönt, az szinte 100 %-ban megbízhat a minőségi termékben és élethossziglan örömét lelheti a választott létrában.

Hogy a létra vásárlásakor ne a rossz oldalon spóroljunk, alátámasztják a baleseti statisztikák: évente 2,8 millió ember szenved balesetet( Németországban) a saját házában vagy kertjében. A balesetek okai között továbbra is a leesés a leggyakoribb.

01A német minőségi létrák fontos biztonsági tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a stabil építésmód, ahol a létrafokok tartósan a szárhoz rögzítettek, valamint a magas minőségű anyagok használata. Itt semmi nem zörög, és a létra nem inog. A vásárlók ezen felül figyeljenek arra, hogy a lépcsőfok szélessége min. 80 mm, az anyaga pedig bordázott alumínium legyen. Az egy oldalon járható állólétráknál egy nagyméretű állódobogó garantálja a stabil, biztos állást. Csúszás biztos, bordázott létrapapucsok gondoskodnak a teljes felületű felfekvésről.

A biztonsági plusz teljes mértékben elegáns megjelenésű is lehet, mint pl. az ML lépcsőfokos állólétra esetében a Günzburger Steigtechnik kínálatából. A bajor minőségi gyártó egy különösen karcsú, de stabil létrát dobott a piacra, amely nem csak a magánfelhasználók, hanem az iparosok, kézművesek körében is igen népszerű. A modern, karcsú építésmód, az ergonomikusan formált létraszár, a minőségi anyagok minőségi megmunkálása mind a privát, mind a profi felhasználók körében igen kedveltté tette a terméket.

Az általunk forgalmazott létrák igen magas minőségi színvonalat képviselnek, GS bevizsgálással rendelkeznek, 15 év minőségi garanciát biztosítunk rájuk, valamint további biztonsági és minőségi jegyek jellemzők rájuk, amikkel jelentősen kiemelkednek az olcsó, alacsony minőségű termékek közül.