DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
Tel.: +361 246-5068
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

Az optimális tűzlétrák fontossága

tűzlétrákManapság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a biztonságra. Bár a fő elvárás a megelőzés, ám fontos számítani a váratlan helyzetekre is, így akár ipari, akár lakossági épületről van szó, biztonsági elvárás az ideális tűzlétra kialakítása!

tűzlétrák bizonyos kivitelei hajdanán esetenként több balesetet okoztak, mint maguk a tűzesetek. Ezek a nem megfelelő rögzítésnek, az olcsó alapanyagoknak, vagy a helytelen felszereltségnek voltak betudhatóak. Ezért mára ezeknek nagyon szigorú szabályozásoknak kell megfelelniük. Napjainkban a tűzlétráknak két fő típusuk van, a rögzített egyrészes, és az osztott kivitelezésű. A felhasználás jellegét tekintve: hágcsólétrák ipari létesítményeken, vész-vagy menekülő létrák, tűzlétrák, hágcsólétrák gépi berendezéseken. Az ideális tűzlétra amellett, hogy minőségi alapanyagból készül, tehát acélból, alumíniumból, vagy rozsdamentes acélból, fontos, hogy egyszerű és gyors szerelhetőséget biztosítson. A tűzlétrák elhelyezésénél mindig figyelembe kell venni az adott épület menekülési útvonalait, és ehhez mérten megválasztani azok helyét, aszerint hogy melyik kínálja a legnagyobb biztonságot és praktikusságot.

 Minőségi létra kínálatunkban Ön is megtalálhatja a megfelelő kivitelt, legyen szó bármilyen felhasználási területről! Tűz-és hágcsólétráink megfelelnek az összes, ezen a területen hatályos szabványnak. Biztonságosak, egyszerűen, gyorsan szerelhetők, és nem utolsósorban 15 év garanciát biztosítunk rájuk.