DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
Tel.: +361 246-5068
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

Tankautó létrával a hatékonyságért!

Profi megoldásokra van szükség? Szeretne biztonságos és hatékony módon dolgozni? Fontos Önnek a minőség és az időtállóság, hiszen nem szeretne túl gyakran költeni ugyanarra a tételre? Akkor bátran forduljon hozzánk és válassza Ön is tankautó létráinkat!

A tankautók és tartálykocsik karbantartása nem egyszerű megfelelő eszköz nélkül. Az optimális munkavégzés érdekében szükséges beszerezni és használni tankautó létrát, amellyel a tisztítás, a szerelés, a különféle ellenőrzési munkálatok nem jelentenek problémát. Létráink minőségi anyagokból készülnek, és nagy odafigyeléssel alakítjuk ki őket, hogy mind biztonság terén, mind pedig felhasználhatóság szempontjából képesek legyenek a maximumot nyújtani. Szakembereink gondosságának és profizmusának hála, a mi létráink hibátlan konstrukciók, melyekkel valóban könnyebbé válik a munka!

tartálykocsi létra gyártásában több évtizedes tapasztalatunk van, több ezer különböző típust gyártottunk és adtunk át ügyfeleinknek. A széria kiviteltől a teljesen testreszabott kivitelig, mindent az igényeknek megfelelően, optimálisan tervezünk és gyártunk le. 

Amennyiben Ön is szeretné munkatársai részére a biztonságot garantálni, úgy a közúti és vasúti járműveken végzett speciális munkákra szerezzen be egy tartálykocsi létrát. Vegye fel velünk bátran a kapcsolatot! Létráinkkal könnyű munkavégzést, és hosszú távon is a legnagyobb biztonságot garantáljuk!

Részletekért kattintson ide!