DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
Tel.: +361 246-5068
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

Az alumínium létrák előnyei

Az alumínium létrák előnyeiAz alumínium létra szinte minden üzem, háztartás alapvető kelléke, melyet számos pozitív tulajdonsággal bíró alapanyagának köszönhet.

Az alumíniumból gyártott termékek gazdaságosak, biztonságosak és környezetvédelmi, ökológiai szempontból is előnyt élveznek. Számos előnye van az alumíniumnak, így nem csoda, hogy előszeretettel gyártanak belőle állványtechnikai elemeket is. Alacsony tömegűek, ám szilárdak és nagyfokú stabilitással rendelkeznek.

Ha ütődés éri az alumínium létra felületét, akkor behorpad, de az ütés energiája elnyelődik az alakváltozás által, ez teszi igazán strapabíróvá még a legkedvezőtlenebb körülmények között is. A felületen oxidréteg képződik, amely a sérülés következtében képes megújulni, így a fémet védi a további korrodálódástól. Ezért mondhatjuk el az alumíniumról, hogy korrózióálló és önmagát védi.

Legyen szó akármilyen időjárási körülményről, az anyagtulajdonságok nem változnak -40 és +150 °C között, így bármilyen környezetben megállják a helyüket az alumínium létrák.

Ha szeretne Ön is strapabíró alumínium létrát, tekintse át kínálatunkat!