DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
Tel.: +361 246-5068
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

A műanyag létrák előnyeiről

A műanyag létrák előnyeirőlVannak olyan munkafolyamatok, ahol a fém létrák használata egyáltalán nem biztonságos, sőt kifejezetten balesetveszélyes, például a villanyszerelők munkája során, illetve mindenki számra, aki villamos energiával foglalkozik. A fém létrák alkalmazása ilyen közegben azért nem javallott, mert a különböző fémötvözetek kiválóan vezetik az áramot, ezzel veszélyforrást jelentve használójukra.

Egy műanyag létra használatával ezek a kellemetlenségek elkerülhetőek, mindemellett pedig rendkívül stabilak és időtállóak is. Elterjedt tévhit a műanyagról, hogy rossz teherbírású és nem megbízható anyag, pedig a modern technológiának köszönhetően előállíthatók olyan műanyagok is, melyek akár több száz kg terhelést is elviselnek.

Ha a minőségi és megbízható műanyag létra mellett döntene, mellyel biztonságosan végezheti munkáját, akkor mi vagyunk a megfelelő választás az Ön számára. Széles választékot biztosító termékpalettánkban biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb kivitelű és méretű műanyag létrát!