DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
Tel.: +361 246-5068
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

Polclétrák igényekre szabva

Polclétrák igényekre szabvaPolclétrákkal számos munkaterületen találkozhatunk. Gondoljunk csak a könyvtárak sínes rendszereire, ahol több méter magasban is biztonságban keresgélhetjük a kívánt olvasmányt.

Emellett azonban a polclétrákra hatalmas igény mutatkozik az iparban is. Az itt megtalálható polcok méretei a könyvtáriaknak a többszörösei is lehetnek, ezért is nyújtanak hatalmas segítséget, például kategorizálás során, amikor felmérést készítenek az adott termékek mennyiségéről, elhelyezéséről, minőségéről és egyéb fontos információiról. Nem is beszélve a pakolással kapcsolatos fáradságos munkálatokról. Az ideális polclétra elősegíti és megkönnyíti a munkavégzést, a fent említett síneknek köszönhetően. Érdekességnek tűnhet, hogy a polclétra nem csak az adott polccal párhuzamosan, hanem merőlegesen is mozgatható, szükség szerint akár el is forgatható. Ennek következtében az adott cég hosszú távon rendkívül sok időt, pénzt és energiát spórolhat meg.

Vásároljon cégünk kínálatából minőségi alumínium polclétrákat! Nálunk a szabvány méretek forgalmazása mellett az egyedi darabok legyártása sem jelent problémát ! Ráadásul 15 év garanciát biztosítunk a termékeinkhez.