DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
Tel.: +361 246-5068
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

Csakis megbízható helyről vásároljon hágcsólétrát és tűzlétrát!

Csakis megbízható helyről vásároljon hágcsólétrát és tűzlétrát! Számos épület esetében lehet találkozni hágcsólétrával vagy tűzlétrával, ugyanis sok esetben elengedhetetlenek, sőt, alkalmazásuk egyesesetekben életeket is menthet. Mivel ennyire fontos szerepet töltenek be, ráadásul a vonatkozó szabványoknak is meg kell felelnie a hágcsólétráknak és tűzlétráknak, fontos, hogy csakis megbízható helyről szerezze be ezeket az eszközöket!

Ha megbízható cégtől vásárol, nemcsak megfelelő eszközökkel biztosíthatja a balesetmentes közlekedést munkavégzés során vagy akár vészhelyzetekben, hanem olyan masszív és strapabíró termékeket szerezhet be, amelyek hosszú távon képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Mivel a hágcsólétrák és tűzlétrák ki vannak téve a különböző időjárási tényezőknek, egyéb fizikai hatásoknak, fontos a magas ellenállóképesség. A Günzburger tűzlétrák és hágcsólétrák rendszerelemekből épülnek fel, könnyen szerelhetők, és 15 év garanciával rendelkeznek. Anyagminőséget tekintve horganyzott acél, alumínium, eloxált alumínium, vagy akár saválló nemesacél kivitelben is tudjuk szállítani őket. A hágcsó-és tűzlétrákra vonatkozó szabványnak minden tekintetben megfelelnek a Günzburger létrák.

Nem kell tovább kutatnia, ugyanis kínálatunkban csakis színvonalas, tartós hágcsólétrákat és tűzlétrákat találhat! Néhány napos szállítási határidővel tudunk szállítani.  Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!