DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
Tel.: +361 246-5068
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

Milyen a jó tartálykocsi létra?

Az olyan hatalmas járművek kezeléséhez, mint a tartálykocsik, speciális eszközökre van szükség. A tartály töltéséhez és ürítéséhez, ha szükséges, a mintavételhez, illetve a karbantartáshoz és a tisztításhoz is fel kell jutni a tartálykocsira. Ehhez kizárólag stabil szerkezetű, biztonságosan rögzíthető és hibátlan tartálykocsi létrát szabad használni.

Az általunk kínált tartálykocsi létrák nem csak a biztonságos és gyors feljutást teszik lehetővé, hanem azt is, hogy a munka kényelmesen, balesetmentesen elvégezhető legyen. Használatukkal nem okozhat problémát sem a tisztítás, sem a jégmentesítés, vagy más karbantartási feladat. Maguk a tartálykocsi létrák könnyen kezelhetőek, nehézségek nélkül mozgathatóak, ami kiemelten fontos, ha egy ember végzi a munkát. Ugyanakkor tartós, időtálló termékek, melyek hosszú ideig ellátják feladatukat.

Tartálykocsi létrára lenne szüksége? Keressen fel minket megadott elérhetőségeinken, és kérje bátran ajánlatunkat akár még ma! További információkért kattintson ide!