DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
Tel.: +361 246-5068
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

Ipari létrák a profizmus jegyében

Stabil lábakon támaszkodva, erős létrafokokon felfelé haladva és masszív szerkezeten munkálkodva nincsen hatalma a mélységnek.Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon cégünktől ilyen ipari létrákat!

Olyan professzionális eszközöket kínálunk, amiket hosszú távon használhat a magasban végzett feladatok biztonságos kivitelezésére. Mi tisztában vagyunk vele, hogy koránstem mindegy, hogy milyen létrán állva vagy ülve készül el egy munka. Pakolni, szerelni, átrendezni, leltározni, ellenőrizni, karbantartani, felújítani és más hasonló tevékenységet végezni csak úgy lehet, ha a magasban is biztonságos talaj van az ember lába alatt. Ipari létráink erősek, stabilak, úgy tervezték őket, hogy sokoldalúan helyt álljanak minden feladatnál. Velük lehetővé válik a gyors helyváltoztatás, a hátfájás mentes munka, a tempós haladás a feladatokkal.

Ezeken alétrákon állva vagy éppen ülve a munkavégzés gyorsabban megy, mert kényelmesek és egyben biztonságosak is. Keressen minket megadott elérhetőségeinken, és rendeljen ipari létráinkból! A minőséget 15 év garanciával támasztjuk alá!