DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
Tel.: +361 246-5068
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

Amit az aknalétrákról tudni érdemes

A különböző létráknak fontos szerepe van a mindennapi életünkben. Azonban a hétköznapokon kívül számos más, speciális területen is szükség van rájuk, ám az ezeken a helyeken használatos állványoknak speciális kiképzésűeknek is kell lenniük. Ahogy a magasban végzett munkákhoz emelvényekre van szükség, úgy a mélyben, a földfelszín alatti feladatok ellátásához aknalétrákra.

Az aknalétrák esetén legalább ugyanolyan fontos a stabilitás és a megbízhatóság. Sokszor nagy mélységet kell elérni rajtuk keresztül, rossz körülmények között. A talaj sok esetben vizes, nyirkos, magas a levegő páratartalma, ám ezek nem kezdhetik ki a létra anyagát még huzamos használat esetén sem. Aknalétrákra van szükség például mindenféle karbantartási munkák elvégzéséhez víztározókban, csatornákban, vagy más földalatti vezetékekkel kapcsolatos feladatok ellátásához is.

Aknalétráink 3 féle anyagminőségben állnak rendelkezésre: horganyzott acél, műanyag, saválló nemesacél (1.4571). Az aknalétrák a legkülönlegesebb igényeket is kielégítik, és 15 év gyári garanciával rendelkeznek.

Aknalétrát vásárolna? A legjobb, ha hozzánk fordul! Keressen fel minket elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink készséggel segítenek a megfelelő termék kiválasztásában!