DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

Cserélje le régi hágcsólétráit!

Sajnos sok helyen igencsak elöregedett, elhasználódott hágcsólétrákat használnak a mindennapi munkavégzéshez a területen dolgozók. Ez roppant veszélyes, hiszen az ilyen állapotú szerkezetek bármikor megadhatják magukat, ez pedig komoly, akár maradandó sérüléseket okozó baleseteket is eredményezhet. Amennyiben szeretné újból biztosítani a balesetmentes munkakörülményeket vállalkozásában, cserélje le mihamarabb az elhasználódott hágcsólétrákat!

A választékunkból beszerezhető hágcsólétrák kifogástalan, színvonalas, masszív termékek, amelyek hosszú távon képesek gondoskodni a biztonságos munkakörülményekről az ipari területen. Ezek a hágcsólétrák minőségi alapanyaguknak köszönhetően könnyedén ellenállnak az időjárásnak, az idő múlásának. A masszív alapanyagok felhasználása a hágcsólétrák esetében különösen fontos tényező, hiszen folyamatosan szélsőséges körülményeknek, állandó igénybevételnek vannak kitéve.

Vásároljon szakértőktől hágcsólétrát, és nem érhetik kellemetlen meglepetések! Amennyiben kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!