DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
E-mail: info@gutfix.hu

Pinterest
Blogger

Ipari létesítmény épül? Ne feledkezzen meg a hágcsólétrákról!

Amikor egy ipari létesítmény kerül kivitelezésre, több mindenre is oda kell figyelni, főleg a befejező munkálatokkor. Például a kész épülettel kapcsolatban nem lehet megfeledkezni a hágcsólétrák, tűzlétrák felszereléséről, ugyanis ezek nélkülözhetetlen részei az ipari épületeknek.

A hágcsólétrák vagy tűzlétrák többféle szerepet is betölthetnek. Egyrészt a különböző tartályokhoz, gépészeti berendezésekhez történő feljutást egyszerűsítik le, másrészt vészlétrának is alkalmasak, és a lapostetőre is könnyebb feljutni alkalmazásukkal. A hágcsólétrákkal biztonságos körülményeket lehet teremteni az ipari létesítményen belül és kívül, a szakembereknek sokkal könnyebb dolguk lesz a létrák használatával.

Amennyiben Ön minőségi hágcsólétrákat szeretne biztosítani, szerezze be tőlünk az elemeket! Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy többféle tényezőnek is ki vannak téve a hágcsólétrák, mi strapabíró, minőségi terméket biztosítunk az ügyfeleknek, amit 15 év garanciával támasztunk alá. Hágcsó/tűzlétráink mindenben megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, Önnek ezzel kapcsolatos további teendője nincs. Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!