DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
E-mail: info@gutfix.hu

Pinterest
Blogger

A hágcsólétrán közlekedni kiegészítő nélkül csak egy kockázatos séta!

A hágcsólétra minden olyan épületre nélkülözhetetlen kiegészítő, ahol magasra kell feljutni. Bármikor akadhat olyan feladat, ami javítást, karbantartást vagy valamilyen vészhelyzet megoldását igényli. Ilyenkor a hágcsólétra egyszerű feljutást kínál a talajról. Azonban a hágcsólétra is csak akkor tudja beváltani a hozzáfűzött reményeket, ha előírásszerűen szerelik fel, annak minden kiegészítőjével együtt. A hozzáillő kiegészítők nélkül a hágcsólétra veszélyes dolog, használata pedig felelőtlenség.

A hágcsólétra kiegészítők között szerepelnek olyan, a létrára szerelhető alkatrészek, amik a használó biztonságát szolgálják mint pl. a felső, önműködően záródó biztonsági ajtó, vagy a biztonsági sorompó. Kilépő lépcsőből, dobogóból és biztonsági korlátokból is széles szortimentet kínálunk. Ezen kívül fontos elemek lehetnek még a különböző kivitelű zárható feljutásgátlók, amik illetéktelen személyek létrára való felmászását akadályozzák meg. A legfontosabb azonban az, hogy a hágcsólétra feleljen meg a szabványoknak és a biztonságtechnikai előírásoknak.

Keresse fel cégünket bizalommal, és vásároljon olyan hágcsólétrákat, illetve hozzáillő kiegészítőket, amik kimagasló minőségűek, biztonságosak a profi tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően!