DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 20 932 08 97
E-mail: info@gutfix.hu

Pinterest
Blogger

Alumínium tetőlétrák a biztonságos munkavégzéshez!

Legyen szó tetőszerkezet javításról, kémény ellenőrzésről vagy építésről, nagyon fontos, hogy a munkálatokhoz mindig megbízható tetőlétra álljon rendelkezésre. Rossz, elöregedett állapotú eszközzel rendkívül kockázatos dolgozni, emiatt szinte bármikor bekövetkezhet baleset. Amennyiben Ön még nem találta meg a megfelelő minőséget képviselő eszközt, ajánljuk figyelmébe az alumínium tetőlétrákat!

Az általunk kínált alumínium tetőlétráknál nem kell aggódni a balesetek miatt, ugyanis termékeink masszív szerkezetűek, amikkel nagyon könnyű a szerelés, javítás a tetőkön. Termékeink tökéletesen illeszkednek minden népszerű fedéshez, tetőrendszerhez, és meredekséghez, 60°-ig. A létrák szára stabil alumíniumprofilból kerültek legyártásra, a többszörösen rögzített fokok pedig gondoskodni fognak a stabil állásról. Termékeink alapanyaga tökéletesen ellenáll a külső tényezőknek, hosszú éveken át képesek kiszolgálni a szakembereket.

Ne bízza a véletlenre munkaeszközeinek kiválasztását, vásároljon minőségi terméket! Ha bővebb információkra lenne szüksége a tetőlétrákról, árakról, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.