DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 20 932 08 97
E-mail: info@gutfix.hu

Pinterest
Blogger

Alumínium létra rendelés: válasszon biztonságos munkaeszközt!

Alumínium létra rendelésAlumínium létra rendelés, megbízható, biztonságos eszközök; válasszon minőségi munkaeszközt a balesetek elkerüléséhez!

Sokan nap, mint nap igencsak elöregedett, problémás létrákat használnak a munkavégzéshez. Ez rendkívül kockázatos, hiszen ilyen eszközökkel bármikor bekövetkezhet baleset, ami miatt a szakemberek hosszabb ideig is munkaképtelenné válhatnak. Nem érdemes megvárni, hogy nagyobb baj érje az embert, célszerű mihamarabb megválni a régi eszközöktől, és helyettük újabb, megbízhatóbb típusokat vásárolni. Amennyiben Ön is lecserélné az elöregedett létrát, és olyan helyet választana a beszerzéshez, ahol professzionális, modern termékeket kínálnak, válasszon minket és az alumínium létra rendelést!

Az alumínium létra rendeléssel csakis jól járhat, hiszen olyan eszközhöz juthat hozzá, amivel nem érhetik kellemetlen meglepetések. Egy biztonságos, megbízható létrával sokkal zökkenőmentesebb, gyorsabb a munkavégzés, hiszen nem kell azon aggódnia, hogy bármikor baleset érheti. Az alumínium létra rendelés keretein belül az ügyfelek a kor és a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelő termékekhez juthatnak hozzá, amik számtalan területen megállják a helyüket. Az alumínium létrák hosszú éveken át problémamentesen kiszolgálják a szakembereket, strapabírók, masszívak, fontos szerepet töltenek be a biztonságos munkakörülmények megteremtésében. Az alumínium létra rendelést kedvező feltételekkel kínáljuk az ügyfeleknek. Garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz velünk és a megvásárolt termékkel.

Ne kockáztasson tovább, hiszen a súlyos balesetek sokkal nagyobb károkat okozhatnak az életben. Válassza mihamarabb az alumínium létra rendelést, és jusson hozzá megbízható eszközhöz! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat cégünkről, termékeinkről. Többféle területre is kínálunk létrákat, akár szakmaspecifikust eszközt is beszerezhet tőlünk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.