DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 20 932 08 97
E-mail: info@gutfix.hu

Pinterest
Blogger

Speciális állványok számos területre

Cégünk többféle speciális állványzatot forgalmaz, a fő területek a légi, vasúti és közúti közlekedés járműveinek karbantartásához tartozó állványozás. Ezek mellett természetesen komplett létrákat, állványzati megoldásokat készítünk különböző ipari berendezésekhez, valamint kültéri létrákat is készítünk a ipari ingatlanok (silók, csarnokok) és lakóépületek részére is.

Ha Önnek ezekre van szüksége kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!Bővebb információért hívjon:

+36 20 932 08 97

 • állvány

  Tankautó, tartálykocsi létra

  Olyan állványokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik a magas buszok és teherautók, tartálykocsik karbantartását, tisztítását vagy szerelését. Tartálykocsikhoz speciális benyúló állványokat is forgalmazunk, amelyekről könnyedén elérhető a tartály teteje is.

 • állvány

  Különleges állványok repülőgépekhez és reptéri munkákhoz

  Állványok a repülőgép törzsének és függőleges vezérsíkjának összeszereléséhez és javításához, mozgatható és állítható magasságú festőállványok, valamint lépcsők a ki és beszálláshoz.

 • állvány

  Különleges állványok vasúti járművekhez

  Speciális fix és mozgatható állványzatok a vasúti közlekedés járműveinek a szervízeléséhez, festéséhez és karbantartásához. A rögzített állványokat a szerelőcsarnokokba ajánljuk, ahova egymás után érkezhetnek a vasúti kocsik a felújítási munkálatokhoz.

 • állvány

  Ipari állványok csarnokokba

  Csarnokok belső lépcsőinek és állványzatainak kialakítása speciális fix és mozgatható állványokkal és lépcsőkkel. Körfolyosók és egyéb fix állványzatok a futószalagok és gyártósorok mellé.

 • állvány

  Kültéri létrák és állványok

  Kültéri létrák és állványok ipari és lakóépületekhez. Lépcsők és dobogóval ellátott tűzlétrák egyedi méretben is, bármilyen épülethez.

Bővebb információért hívjon:

+36 20 932 08 97

További oldalak: www.dunaholz.hu | www.fk-technika.hu