DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 20 932 08 97
E-mail: info@gutfix.hu

Pinterest
Blogger

Bemutatkozás

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.
Ha minőségi létrára van szüksége, forduljon hozzánk!

A Günzburger Steigtechnik GmbH 110 éve gyárt létra és állványtechnikai megoldásokat profiknak.

A szériaprogram széles spektrumban 1600 különböző megoldást kínál az ügyfeleinek az ipar a kisipar a közlekedés területén, vagy akár az igényesebb magánfelhasználók részére.

Az intelligens termék innovációkkal a cég specialistái egyértelművé teszik, hogy ki diktálja az iramot a szakmában. A csúszás biztos és több díjat nyert nivello létrapapucsok például lényegesen nagyobb biztonságot nyújtanak a hagyományos lábdugóknál. Ugyanez jellemző az ergo-pad fogantyúra, amelynek ergonomikus formája komfortossá és hátkímélővé teszi a létrák hordását.

Páratlan minőség szériában, intelligens technika, különleges minőség és 15 év minőségi garancia. Ezt kínáljuk ügyfeleinknek az alábbi termékeknél:

 • Peremezett és lépcsőfokos létrák alumíniumból, fából és műanyagból
 • Polclétrák
 • Munkaemelvények
 • Dobogós létrák
 • Lépcsők és áthidalók
 • Aknatechnika
 • Hágcsólétrák
 • Szakma specifikus létrák
 • Gurulóállványok
 • Emelőállványok

Különleges kívánságok: a ház specialitása

Az egyedi, különleges konstrukciók fejlesztése a Günzburger Steigtechnik vérében van. A 20. század elején a tűzoltósággal való szoros együttműködés eredményezte az első egyedi konstrukciót. Ez az évtizedeken keresztül kiépített kompetencia eredményezte azt, hogy ma a Günzburger Steigtechnik az egyedi konstrukciók tervezésében és építésében piacvezető.

Az utóbbi időben az egyedi konstrukciók iránti igény jelentősen megnőtt. Ezek kielégítésére egy új 4.000 négyzetméter alapterületű új üzemcsarnokot épített a cég. Itt az egyedi konstrukciók minden fajtáját gyártják a maximális hatékonysággal és rugalmassággal.

Bármilyen is legyen az elképzelése, mi megépítjük Önnek a munkapadot vagy karbantartó dobogót pontosan az Ön elképzelése szerint éspedig az utolsó részletig átgondoltan. A multifunkcionális elemek lehetővé teszik a gyors és méretre szabott illesztéseket a különböző környezethez és tárgyakhoz illeszkedve. Természetesen minden rendszer egyedileg gyártódik, miközben Ön szabadon választhat a manuális és elektromos vezérlés között.

Akár dobogók, munka-és karbantartó állványok, járólap rendszerek, lépcsők, áthidalók, hágcsó és tűzlétrák, emelvények vagy állványok a Günzburgból származó különleges konstrukciók segítségével minden időben, nehéz körülmények között is biztosan feljut a magasba, és ugyanilyen biztosan vissza is térhet a földre: a különleges konstrukcióinkkal szellős magasságokban is biztos talaj van a lába alatt.

Egyedi megoldások

ha a „konfekcióméret” nem passzol Méretre szabott létra-és állványtechnikai megoldások.

Fel is, le is és még át is kell jutnia? És mindezt a lehető legbiztonságosabban és ezen kívül olyan hatékonyan és optimálisan amennyire csak lehetséges?

A Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőreként – a létráktól kezdődően a gurulóállványokon keresztül egészen a munkadobogókig – 1500 terméket magába foglaló standard választékkal kompetens partnerként állunk az Ön rendelkezésére a biztonságos és kiváló minőségű létra-és állványtechnikai megoldások terén.

Ennek ellenére a komplexebb követelmények vagy a speciális problémák megoldásához néha a legátfogóbb választék sem elegendő. Ilyen esetekben egyéni, méretre szabott megoldásokra van szükség a munkabiztonság szavatolása érdekében,a munka-és gyártási folyamatok hatékonyabbá tétele érdekében, ahhoz, hogy hosszú távon költségkímélők legyünk.

Legyen szó akár karbantartó állványokról, munkadobogókról, járólapokról vagy áthidalókról. Haszonjárművekhez vagy sínen közlekedő járművekhez, a légiközlekedés céljára vagy ipari berendezésekhez. A méretre szabott létra- és állványtechnika hatékony és biztonságos megoldást kínál minden magasban végzett munkához. Mindig tökéletesen passzol és nem is kell feltétlenül drágábbnak lennie.

Napjainkban divatba jöttek a motoros hajtású munka-és karbantartó állványok, melyek egy ember által kezelve rugalmas és milliméterre pontos munkavégzést tesznek lehetővé. A motor segítségével állítható állványok gyorsabbak, biztonságosabbak és pontosabban irányíthatók, mint a manuális állványok. Mindezt egyszerűen gombnyomásra. Ezen kívül pedig megkímélik az alkalmazót a költség-és időigényes átalakításoktól és csökkentik a leesés veszélyét.

És hol vihetjük Önt biztonsággal fel és le? Tájékozódjon itt röviden , hogy milyen különleges megoldásokat kínálunk, a részletes információkért pedig kérje a „Különleges konstrukciók” című katalógusunkat.

Információs anyag küldés

Nem talál megoldást az Ön esetére? Az nem gond. Szóval és tettel szívesen rendelkezésére állunk – akár közvetlen Önnél is.

Kontakt

A vevők kiszolgálása az erősségünk. A jó tervezés pedig már a fél létra-és állványtechnikai megoldás.

Öntől csupán néhány sarokadatra van szükségünk és létra-és állványtechnikai specialistáink máris munkához látnak.

Adatlap különleges konstrukcióhoz

Ilyen egyszerű és komplikációmentes lehet az egyéni létra-és állványtechnika!

Méretre szabott létra-és állványtechnika – amit Ön pluszként kap:

 • „Made in Germany” 15 év minőségi garanciával!
 • Tanácsadás és tervezés közvetlenül a helyszínen
 • Egyéni kialakítás az Ön követelményeinek megfelelően
 • Méretpontos gyártás
 • Funkcionális és költséghatékony létra-és állványtechnikai megoldások
 • Maximális munkabiztonság
 • Gyors szállítás
 • Minden vonatkozó rendelet előírásainak betartása pl. Üzembiztonsági rendelet (BetrSichV), UVV/BGI, DIN, EN, ISO