Hágcsó és tűzlétrák

Egyrészes és osztott kivitelű hágcsó és tűzlétrák a fokozott igénybevételnek megfelelően kialakítva

Hágcsó és tűzlétra katalógus

A hágcsó és tűzlétrákat tartalmazó részletes katalógust ide kattintva töltheti le.

Hágcsó és tűzlétrára számos helyen szükség lehet, cégünk sokféle helyre felszerelhető, professzionális tűzlétrákat kínál Önnek. Hágcsólétráinkat a magasság függvényében egyrészes és osztott kivitelben is szállítjuk, a szabvány előírásainak értelmében. A biztonságos használathoz számos olyan kiegészítőt kínálunk, amelyekkel nagyobb biztonságot nyújtanak a használat során. Háttámaszok és hátmerevítők, és a pihenést szolgáló köztes dobogók is szerepelnek kínálatunkban.

Anyagminőség

acél, alumínium, eloxált alumínium, nemesacél a mindenkori alkalmazási igényeknek megfelelően.

Racionális modulrendszer, egyszerű és gyors szerelés

Tartozékok

dobogók, kiszállók, beszálló létrák, lezáró ajtók, fali horgok.

 

A tűz-és hágcsólétrák fajtái:

 • Egyrészes tűz-és hágcsólétrák
 • Osztott kivitelű tűz-és hágcsólétrák

A Munk Günzburger tűz-és hágcsólétrák a maximális biztonságot nyújtják a felhasználóknak.

A létrák kivitele robusztus, tartós (15 év garancia) és nagyobb magasságok esetén is biztonságos megoldást jelent a fel-és lemászás során. Kényelmes dobogók biztosítanak pihenési lehetőséget és egyszerű átszállást a többágú létrák esetén. Széles körű tartozék szortiment biztosítja a legsokoldalúbb felhasználási lehetőséget amelyeket a legkülönfélébb építési adottságok megkövetelnek.

A Munk Günzburger Steigtechnik optimalizált szerelési rendszere a komplex, többágú létrák szerelése esetén 30% időmegtakarítást tesz lehetővé.

A hátvédő új és maximális stabilitást nyújtó rögzítési rendszere a modern válasz a gazdaságosság egyre növekedő igényeire.

Tűzlétráinkat a megrendelőinkkel közösen tervezzük, a környezet és a felmerülő szükségletek függvényében. Mert a jó tervezés az alapja a biztonságos mászástechnikának!

A különböző felhasználási módok és adottságok függvényében a tűz-és hágcsólétráknak különböző szabványoknak kell megfelelniük.

A Munk Günzburger Steigtechnik tűz-és hágcsólétrái a következő szabványok előírásait teljesítik:

 • DIN 18799-1: helyhez kötött hágcsólétrák építményeken hatályossági terület:
  épületeken végzendő karbantartási, tisztítási munkálatokhoz. kéményekre külön előírások vonatkoznak, kérjük, ez irányú kérésüket küldjék el nekünk.
 • DIN 14094-1: Vészlétrák hatályossági terület:
  a vészlétrák alkalmazásának célja, az épületekben lévő személyek menekülésének a biztosítása. Alkalmasnak kell lenniük a veszélyben lévő személyek önálló menekülésének a biztosítására.
 • DIN EN ISO 14122-4: helyhez kötött hágcsólétrák gépi berendezéseken hatályossági terület:
  helyhez kötött és mobil gépekre, berendezésekre történő felmászáshoz.

 

Hágcsólétra készítés a legmagasabb szakmai követelmények szerint!

 

Hágcsólétra készítés, megbízható szolgáltatás keretein belül, professzionális gyártási körülmények, ne bízza a véletlenre a fontos eszközöket!

A hágcsólétrák számtalan ipari területen töltenek be kulcsfontosságú szerepet. A legyártásukat nem lehet akárhogy kivitelezni, hiszen rendkívül szigorú szabályoknak kell megfelelniük ahhoz, hogy alkalmazhassák őket.

Cégünk ezért a hágcsólétra készítést a legmagasabb szakmai követelmények szerint valósítja meg. A létrákat a magasság függvényében osztott és egyrészes kivitelben is tudjuk biztosítani, a szabványok előírásainak értelmében. Kifogástalan alapanyagokat használunk fel a gyártáshoz, amik szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy termékeink biztonságosak és időtállók legyenek.

hágcsólétra témában élen járunk, bízza valódi profikra a szerkezet gyártását, és nem érhetik kellemetlen meglepetések! Az előállítást modern, felszerelt gyárunkban valósítjuk meg. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A szállítást rövid határidőre ca. 7-10 napra vállaljuk.

Bővebb információért hívjon:

Alumínium létrák és állványok a Gutfix Kft-től!

Telefon: +36 20 932 08 97
Email: info@gutfix.hu
Irodánk: 1223 Budapest, Áron u. 6.
Raktár: 1117 Budapest, Budafoki út 187-189.