3 jó érv

amiért a profik a MUNK mellett döntenek.

 

Alumínium létrák és állványok a Gutfix Kft-től!

Telefon:  +36 20 932 08 97
Email:       info@gutfix.hu
Irodánk: 1223 Budapest, Áron u. 6.
Raktár: 1117 Budapest, Budafoki út 187-189.

Ha Önnek ezekre van szüksége akkor:

Bővebb információkért hívjon minket!

Telefonszám:

+36-20/932-0897

1. Mászástechnika szakemberek által profiknak

Biztonság a legmagasabb szinten.

A MUNK Csoport a létrák, mobil állványzatok, speciális konstrukciók és mentéstechnika egyik vezető prémium szolgáltatója. Németországban gyártott termékeink a legkeményebb üzemi körülmények között is igazolják, hogy mit értünk minőségen és megbízhatóságon.

Folyamatosan optimalizálva és továbbfejlesztve a sokéves gyakorlati használat alapján, azzá tesznek bennünket, amilyenek vagyunk: a technológiai és innovációs vezetők a mászástechnikában.

2. Németországban gyártott széria termékek
– 15 év garanciával

Termékeinkre, megoldásainkra és szolgáltatásainkra vonatkozó rendkívül magas minőségi elvárásainkat minden részletében érezheti.

És mivel ez így van, mi garanciát vállalunk rá.

Fenntartható és gyors alkatrészellátással és 15 év garanciával minden Németországban gyártott széria termékünkre, ami egyedülálló az iparágban.

3. Optimális megoldások minden ágazathoz és feladathoz

A MUNK termékekkel biztonságos és hatékony munkaterületeket alakíthat ki iparági követelményei vagy egyéni kívánságai szerint.
Legyen szó kereskedelemről, iparról, állami szektorról, mentéstechnikáról vagy a magánszektorról. Akár beltéren, akár kültéren.

A sorozat több mint 2500 okos termékével és az ügyfél-specifikus egyedi kialakításokkal a MUNK tökéletes megoldást kínál minden tevékenységre és feladatra.

Ideális hatékony, kényelmes munkavégzéshez, maximális munkabiztonsági igényekkel.