Egyedi megoldásaink

Fel is, le is és még át is kell jutnia? És mindezt a lehető legbiztonságosabban és ezen kívül olyan hatékonyan és optimálisan amennyire csak lehetséges?

Alumínium létrák és állványok a Gutfix Kft-től!

Telefon:  +36 20 932 08 97
Email:       info@gutfix.hu
Irodánk: 1223 Budapest, Áron u. 6.
Raktár: 1117 Budapest, Budafoki út 187-189.

Ha Önnek ezekre van szüksége akkor:

Bővebb információkért hívjon minket!

Telefonszám:

Speciális állványok számos területre

Cégünk többféle speciális állványzatot forgalmaz, a fő területek a légi, vasúti és közúti közlekedés járműveinek karbantartásához tartozó állványozás. Ezek mellett természetesen komplett létrákat, állványzati megoldásokat készítünk különböző ipari berendezésekhez, valamint kültéri létrákat is készítünk a ipari ingatlanok (silók, csarnokok) és lakóépületek részére is.

Speciális állványok számos területre

Tankautó, tartálykocsi létra

Olyan állványokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik a magas buszok és teherautók, tartálykocsik karbantartását, tisztítását vagy szerelését. Tartálykocsikhoz speciális benyúló állványokat is forgalmazunk, amelyekről könnyedén elérhető a tartály teteje is.

Ipari és kültési megoldások

Bármire van szüksége: Testre szabott munkaplatformot, kifutó rendszert, emelvényt, létrarendszert vagy más hozzáférési technológiai megoldást építünk, amely pontosan megfelel az Ön elképzeléseinek és követelményeinek – és a legapróbb részletekig jól átgondolt, elektromos vezérlésű vagy manuálisan működtethető .

Logisztikai szállítóeszközök

Tekercses konténereink és szállító kocsiink hatékonyabbá, ergonómikusabbá és biztonságosabbá teszik az alkalmazottak munkáját. A bevált standard megoldások mellett egyedi gyártású termékeket is kínálunk az Ön specifikációinak megfelelően – innovatív fékrendszerekkel és nagy szilárdságú alkatrészekkel felszerelve.