DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 20 932 08 97
E-mail: info@gutfix.hu

Pinterest
Blogger

Megbízható tartálykocsi létrát keres? Nálunk megtalálja!

tartálykocsiAzoknak az embereknek, akik nap, mint nap tartálykocsikkal dolgoznak, elengedhetetlen munkaeszközöknek számítanak a tartálykocsi létrák. Ezek az eszközök lehetővé teszik a robosztus járművek tartalmának ellenőrzését, kezelését. Ahhoz, hogy ezeket a munkafolyamatokat biztonságosan el lehessen végezni, a tartálykocsi létráknak magas színvonalat, megbízhatóságot kell képviselniük. Ha ezzel Ön is tisztában van és balesetmentesen használható emelvényekre van szüksége, döntsön termékeink mellett!

Mivel tisztában vagyunk a tartálykocsi létrák kulcsfontosságú szerepével a járművek kezelését illetően, minőségi, megbízható termékeket biztosítunk ügyfeleink számára. A tartálykocsi létrák ellenálló alapanyagból kerültek legyártásra, ennek köszönhetően képesek a dolgozókat hosszú éveken át kiszolgálni és a biztonságos munkakörülményeket megteremteni számukra.

Szerezze be vállalkozása tartálykocsi létráját valódi szakértőktől! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!