DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
E-mail: info@gutfix.hu

Google+
Pinterest
Blogger

A hágcsólétrákról röviden

A hágcsólétrát másik nevén tűzlétrának is szokás nevezni, és gyakorlatilag minden ipari és egyre több  lakossági területen is megtalálható. A nálunk megvásárolható hágcsólétrák többféle anyagból készülhetnek, és számos kialakításban rendelhetők meg.

A mászási magasság függvényében két típusra oszthatók, az egyrészes és az osztott kivitelű hágcsólétrákra. Többféle anyagból is gyártjuk őket, így például a horganyzott acélon kívül nemesacélból, alumíniumból vagy eloxált alumíniumból. Mindent a felhasználó igényeinek megfelelően.

 Kültéri felszerelés esetén mindenképpen fontos a korrózióállóság, hiszen a létra ki lesz téve az időjárás hatásainak, míg beltérben ez annyira nem lényeges, ám itt sem elhanyagolható, mivel nagyban befolyásolja a biztonságot. Nagyon fontos szempont, hogy a létrafokok nagy keresztmetszetűek, és csúszásbiztosak legyenek. A régi, köracélból összehegesztett létrafokokra esőben felmenni kimondottan életveszélyes.  A mi létrafokaink nagyméretű, 30x30 lyukacsos acélból készülnek, garantálva ezzel a mászás biztonságát. Természetesen kiegészítő tartozékok is beszerezhetők hozzájuk, így minden megrendelőnk az igényeinek megfelelően maga állíthatja össze a hágcsólétráit.

Amennyiben hágcsólétrákra lenne szüksége, nálunk megtalálhatja a tökéletes terméket. Bízzon meg Ön is a német minőségben, és vásároljon kínálatunkból! Amennyiben kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén! Hágcsólétráink bevizsgáltak a vonatkozó szabványok szerint, így Önök e tekintetben is biztonságban vannak.  Gyors, átlagosan 1 héten belüli a szállítási határidőnk.

Forduljon hozzánk, segítünk a tervezésben is !

15 ÉV GARANCIA !