DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 209 320 897
E-mail: info@gutfix.hu

Pinterest
Blogger

Hágcsólétrák és tűzlétrák az épületeknél és gépi berendezéseknél!

hágcsólétraAmi túl magas, legyen az épület, építmény vagy gépi berendezés, csak valamilyen eszköz segítségével mászható meg. Ilyen praktikus eszköz a hágcsólétra vagy a tűzlétra. Ezeket az eszközöket kifejezetten ipari környezetben lehet igazán maximálisan kihasználni. A segítségük nélkül nem lehetne hatékonyan karbantartani, tökéletes tisztaságot fenntartani, megbízható munkavédelmet biztosítani.

hágcsólétra és a tűzlétra gond nélkül rögzíthető nagy méretű berendezések oldalára, falára is. Ugyanúgy működik a szerelése és a használata is, mint egy épület esetében. Állandó közlekedési útvonalat biztosít a berendezés fala mentén, a segítségével biztonságosan fel lehet jutni a tetőre vagy akár több berendezést is össze lehet kötni vele.

Amennyiben berendezésekhez szeretne biztonságos közlekedőt beszerezni, válasszon minket és a Günzburger hágcsólétráit és tűzlétráit! A Günzburger termékeiben Ön is megbízhat, ezt hosszú távon is bizonyítani fogják a kiváló német termékek! A Günzburger hágcsó- és tűzlétrák megfelelnek a vonatkozó szabványoknak és munkavédelmi előírásoknak, a maximális biztonságot nyújtják. Mindezt 15 év garanciával támasztjuk alá.

A részletekről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!