DIN-EN-131-2

Létráink megfelelnek az új DIN-EN-131-2 szabványnak.
Részletek itt.

Minőségi létrák és állványok

Cégünk a GutFIX Kft. 2009. eleje óta a Günzburger Steigtechnik GmbH magyarországi importőre és forgalmazója.

Elérhetőségeink

Mobil: +36 20 932 08 97
E-mail: info@gutfix.hu

Pinterest
Blogger

Dobogós létrával az órákig tartó munka is kényelmes és biztonságos!

dobogós létraA létra sok emberben kelt félelmet, ha tehetik elkerülik a használatát. Számos munkakörben azonban létrán állva kell végezni a munkát, mert a legjobban ezzel az eszközzel lehet haladni a magasban végzett feladatokkal. Szerencsére nem kell akármilyen létrán állni órákig, kockáztatva a munkahelyi baleset megtörténtét. A dobogós létra egy magasabb kategóriát képvisel a létrák világában.

dobogós létra kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és egyben biztonságos munkavégzést a magasban is. Ahol nincsen állandó közlekedő vagy csak alkalmanként kell a magasban dolgozni, ott a dobogós létra a megfelelő kiegészítő. Ne tegye ki alkalmazottait kockázatnak és használjon profi dobogós létrát a magasban!

dobogós létra német minőségben, a Günzburger termékeként elérhető a termékeink között. Válogasson különböző létratípusaink és minőségi kiegészítőink között és használjon napi szinten profi létrákat! Keressen minket bizalommal és ismerje meg közelebbről létráinkat a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!