A hágcsólétrák menekülési útvonalként is használhatóak

Lépjen kapcsolatba velünk!


A létrák között többféle típust találunk, köztük hágcsólétrákat is. A hágcsólétrák szintén változatos típusokban készülnek, attól függően, hogy mire használják őket és milyen tulajdonságokkal ruházzák fel őket.

hágcsólétrák bizonyos fajtáit kifejezetten menekülési célokra tervezik, ennek megfelelően pontos és konkrét szabványoknak kell megfelelniük.

A menekülési útvonalként felhasználható hágcsólétrák legtöbbször az épületek külső falaira kerülnek és valamilyen vészhelyzet, például tűz esetén lehetőséget nyújtanak menekülési útvonalként.
Az ilyen célra használt hágcsólétrák telepítéséhez be kell vonni az illetékes hatóságokat is annak érdekében, hogy minden megfeleljen a tűzvédelem előírt szabályainak. Ennek alapján például a 10 méter feletti magasságig nyúló hágcsólétrákat már csak osztott kivitelben lehet az épület falain rögzíteni a szükséges kiegészítőkkel felszerelve.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, ha hágcsólétrákat szeretne vásárolni, kiváló minőségben, szívesen segítünk!