A hágcsólétrákról röviden

Lépjen kapcsolatba velünk!


hágcsólétrát másik nevén tűzlétrának is szokás nevezni, és gyakorlatilag minden ipari és egyre több  lakossági területen is megtalálható. A nálunk megvásárolható hágcsólétrák többféle anyagból készülhetnek, és számos kialakításban rendelhetők meg.

A mászási magasság függvényében két típusra oszthatók, az egyrészes és az osztott kivitelű hágcsólétrákra. Többféle anyagból is gyártjuk őket, így például a horganyzott acélon kívül nemesacélból, alumíniumból vagy eloxált alumíniumból. Mindent a felhasználó igényeinek megfelelően.

Kültéri felszerelés esetén mindenképpen fontos a korrózióállóság, hiszen a létra ki lesz téve az időjárás hatásainak, míg beltérben ez annyira nem lényeges, ám itt sem elhanyagolható, mivel nagyban befolyásolja a biztonságot. Nagyon fontos szempont, hogy a létrafokok nagy keresztmetszetűek, és csúszásbiztosak legyenek. A régi, köracélból összehegesztett létrafokokra esőben felmenni kimondottan életveszélyes.

A mi létrafokaink nagyméretű, 30×30 lyukacsos acélból készülnek, garantálva ezzel a mászás biztonságát.

Természetesen kiegészítő tartozékok is beszerezhetők hozzájuk, így minden megrendelőnk az igényeinek megfelelően maga állíthatja össze a hágcsólétráit.

Amennyiben hágcsólétrákra lenne szüksége, nálunk megtalálhatja a tökéletes terméket. Bízzon meg Ön is a német minőségben, és vásároljon kínálatunkból! Amennyiben kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén! Hágcsólétráink bevizsgáltak a vonatkozó szabványok szerint, így Önök e tekintetben is biztonságban vannak.  Gyors, átlagosan 1 héten belüli a szállítási határidőnk.

Forduljon hozzánk, segítünk a tervezésben is !

15 ÉV GARANCIA !