A hágcsólétrán közlekedni kiegészítő nélkül csak egy kockázatos séta!

Lépjen kapcsolatba velünk!


hágcsólétra minden olyan épületre nélkülözhetetlen kiegészítő, ahol magasra kell feljutni. Bármikor akadhat olyan feladat, ami javítást, karbantartást vagy valamilyen vészhelyzet megoldását igényli. Ilyenkor a hágcsólétra egyszerű feljutást kínál a talajról.
Azonban a hágcsólétra is csak akkor tudja beváltani a hozzáfűzött reményeket, ha előírásszerűen szerelik fel, annak minden kiegészítőjével együtt.

 

A hozzáillő kiegészítők nélkül a hágcsólétra veszélyes dolog, használata pedig felelőtlenség.

 

hágcsólétra kiegészítők között szerepelnek olyan, a létrára szerelhető alkatrészek, amik a használó biztonságát szolgálják mint pl. a felső, önműködően záródó biztonsági ajtó, vagy a biztonsági sorompó. Kilépő lépcsőből, dobogóból és biztonsági korlátokból is széles szortimentet kínálunk.

Ezen kívül fontos elemek lehetnek még a különböző kivitelű zárható feljutásgátlók, amik illetéktelen személyek létrára való felmászását akadályozzák meg. A legfontosabb azonban az, hogy a hágcsólétra feleljen meg a szabványoknak és a biztonságtechnikai előírásoknak.

Keresse fel cégünket bizalommal, és vásároljon olyan hágcsólétrákat, illetve hozzáillő kiegészítőket, amik kimagasló minőségűek, biztonságosak a profi tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően!