Ablaktisztító létrán a takarítás hatékonyabban halad!

Lépjen kapcsolatba velünk!


Alumínium létrákból több típust ismerünk, amiket számos területen tudunk hasznosítani. Az alumínium létrák egyik, széles körben ismert típusa az ablaktisztító létra.

Az alumínium ablaktisztító létra professzionális eszköze az ablakok, nehezen megközelíthető nyílászárók tisztán tartásának.

Miben különbözik az ablaktisztító létra a többi létrától?

 

A legszembetűnőbb jellemzője ennek a létrának az, hogy három, különálló elemből áll. Ezeket az elemeket össze lehet kapcsolni és szét is lehet szerelni, attól függően, hogy milyen magasra szeretnénk feljutni. Az ablaktisztító létra esetében is kiemelten fontos a biztonság. A létra felső része kúp alakú, amihez kettő darab, kopásálló gumigörgőt rögzítettek. Ezek a görgők támaszkodnak a nyílászáró keretéhez és tartják stabilan a létrát.

Az ablaktisztító létra másik végén korongok találhatóak, amik a talajon rögzítik a létra lábait. Az ablaktisztító létra praktikus, biztonságos és hatékony eszköz a nyílászárók üvegfelületeinek tisztán tartásához. Amennyiben ilyen létrát szeretne vásárolni, lépjen kapcsolatba cégünkkel a megadott elérhetőségek egyikén!