Alumínium tetőlétrák a biztonságos munkavégzéshez!

Lépjen kapcsolatba velünk!


Legyen szó tetőszerkezet javításról, kémény ellenőrzésről vagy építésről, nagyon fontos, hogy a munkálatokhoz mindig megbízható tetőlétra álljon rendelkezésre. Rossz, elöregedett állapotú eszközzel rendkívül kockázatos dolgozni, emiatt szinte bármikor bekövetkezhet baleset.

Amennyiben Ön még nem találta meg a megfelelő minőséget képviselő eszközt, ajánljuk figyelmébe az alumínium tetőlétrákat!

Az általunk kínált alumínium tetőlétráknál nem kell aggódni a balesetek miatt, ugyanis termékeink masszív szerkezetűek, amikkel nagyon könnyű a szerelés, javítás a tetőkön. Termékeink tökéletesen illeszkednek minden népszerű fedéshez, tetőrendszerhez, és meredekséghez, 60°-ig.
A létrák szára stabil alumíniumprofilból kerültek legyártásra, a többszörösen rögzített fokok pedig gondoskodni fognak a stabil állásról.

Termékeink alapanyaga tökéletesen ellenáll a külső tényezőknek, hosszú éveken át képesek kiszolgálni a szakembereket.

Ne bízza a véletlenre munkaeszközeinek kiválasztását, vásároljon minőségi terméket! Ha bővebb információkra lenne szüksége a tetőlétrákról, árakról, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.