Guruló állvány: se nem létra, se nem állványrendszer

Lépjen kapcsolatba velünk!


guruló állványokA guruló állványok sokfélék lehetnek, vannak köztük kifejezetten sokoldalú használatra tervezett modellek is, amiket állítani, mozgatni is lehet . A guruló állványok a kisebb felületre kiterjedő munkálatokhoz praktikusan használhatóak. A hagyományos állványok ide fölöslegesek, nem éri meg felállítani őket. A mozgatásuk nehézkes és időigényes, nem beszélve arról, hogy lefednek olyan területet is, ahol nem is folyik munka.

guruló állványok széles körben felhasználható állványok, számos területen van szükség rájuk. A kialakításuk lehetővé teszi, hogy többféle módon is mozgathatóak legyenek. Az építkezéseken alapvető eszköznek számítanak, de ugyanígy hasznukat veszik például az ipar vagy a kereskedelem világában is. Tulajdonképpen bárhol lehet ilyen állványokat használni, ahol valamilyen karbantartási, javítási feladatot kell kivitelezni.

guruló állvány lehet olyan modell, aminek van mozgatható alaptartója, de ez kiegészülhet dupla járólappal vagy hármas járólappal, valamint állítható kitámasztókkal is. Az állvány úgy működik, mint egy létra, csak szélesebb, stabilabb, praktikusabb a kialakítása. A magasított, mozgatható felület ideális ahhoz, hogy falak, homlokzatok javítása, festése és egyéb munkálatai biztonságosan és hatékonyan elvégezhetőek legyenek. Az állvány egyszerűen szétszerelhető és összeállítható, olyan hasznos elemekkel látták el, mint a korlátok, lépcsők és görgők. Szerszámok nélkül össze lehet állítani és a helyszínen alkalmazni. A guruló állvány a létra és a teljes állványrendszer között elhelyezhető kompromisszum, ami jó döntés kisebb projektekhez.

A guruló állványok speciális kialakítása és sokoldalúsága elősegíti a biztonságos, gyors és hatékony mozgatást, a praktikus felhasználhatóságot ott, ahol a kar magasságnál fentebb fekvő ponton kell dolgozni. Ha szeretne többet megtudni a guruló állványok felhasználhatóságáról és tulajdonságairól, keressen minket bizalommal! A honlapon feltüntettük elérhetőségeinket, amiken kérdezhet tőlünk termékeinkről, szolgáltatásainkról!