Hágcsó- és tűzlétrák közintézményekbe is!

Lépjen kapcsolatba velünk!


tűzlétráknak óriási szerepe van minden intézmény biztonságában. Tűz esetén ugyanis ezek biztosítják a menekülési útvonalat, és a tűzoltóknak is sokszor ez a legkönnyebb bejutási lehetőségük. Kiemelt szerepet töltenek be a nagy forgalmú intézményekben, például kórházakban, ipari létesítményekben, irodaházakban is.

Amikor egy épületben tűz üt ki, a liftek nem használhatóak, viszont sajnos sokszor előfordul, hogy a lépcsőket elzárják a lángok vagy a füst. Ebben az esetben az egyetlen menekülési út az ablak, illetve a tűzlétra. A statisztikák szerint nagy az esély arra, hogy ablakon keresztül ki tudnak hozni valakit az égő épületből, ám a tűzlétra minden esetben biztos és gyors megoldást jelent.

hágcsó létrák szerepéről sem szabad azonban megfeledkezni, ezek a gépi berendezéseken történő közlekedést teszik lehetővé.

Keressen fel minket bizalommal hágcsó- és tűzlétrákkal kapcsolatban, mindenben segítünk! Professzionális termékekkel állunk rendelkezésére! Különböző anyagminőségben minden igényt ki tudunk elégíteni. A hágcsó létrákat a megrendelőinkkel szoros összhangban tervezzük a felhasználási hely és a funkció függvényében. A gondos tervezés már fél megoldást jelent.

FONTOS JOGSZABÁLYI VÁLTOZÁS! 2019-től az építményeken rögzített létráknál – a korábbi 5,0 m-rel szemben –  3,0 m mászási magasságtól kötelező a hátvédő alkalmazása!