Hágcsó létrák a maximális biztonságért!

Lépjen kapcsolatba velünk!


A hágcsó létrák elengedhetetlen kellékei a tetőfelépítmények, ipari és üzemi épületek, lapos tetejű építmények tetőfelületére való feljutáshoz, emellett kiválóan alkalmasak vészlétrának is. Ezeken kívül pedig a tartályok, gépészeti berendezések, mérnöki létesítmények állandó, biztonságos eléréséhez is segítséget nyújtanak.

A magasban elvégzendő munkák minden esetben a lehető legnagyobb odafigyelést igénylik, mind a munkát elvégző személy, mind pedig a hágcsó létrákat tervező és felszerelő részéről. A mászás közbeni pihenés és biztonság elérése kiemelkedően fontos, ezért számos kiegészítő kapható kifejezetten erre a célra. A feljutást háttámaszok és hátmerevítők teszik még biztonságosabbá, a pihenésre pedig felhajtható köztes dobogók is választhatóak.

Ha Önnek is minőségi hágcsó létrákra van szüksége, cégünk termékei a maximális biztonságot nyújtják a felhasználóknak, erre 15 éves garanciát adunk!

Filozófiánk, hogy mindennek a jó tervezés az alapja, ezért minden esetben a megrendelőinkkel közösen tervezzük a létráinkat, a környezetet és a felmerülő szükségleteket figyelembe véve. Keressen Ön is minket elérhetőségeink egyikén!