Ipari létesítmény épül? Ne feledkezzen meg a hágcsólétrákról!

Lépjen kapcsolatba velünk!


Amikor egy ipari létesítmény kerül kivitelezésre, több mindenre is oda kell figyelni, főleg a befejező munkálatokkor. Például a kész épülettel kapcsolatban nem lehet megfeledkezni a hágcsólétráktűzlétrák felszereléséről, ugyanis ezek nélkülözhetetlen részei az ipari épületeknek.

hágcsólétrák vagy tűzlétrák többféle szerepet is betölthetnek. Egyrészt a különböző tartályokhoz, gépészeti berendezésekhez történő feljutást egyszerűsítik le, másrészt vészlétrának is alkalmasak, és a lapostetőre is könnyebb feljutni alkalmazásukkal.

hágcsólétrákkal biztonságos körülményeket lehet teremteni az ipari létesítményen belül és kívül, a szakembereknek sokkal könnyebb dolguk lesz a létrák használatával.

Amennyiben Ön minőségi hágcsólétrákat szeretne biztosítani, szerezze be tőlünk az elemeket!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy többféle tényezőnek is ki vannak téve a hágcsólétrák, mi strapabíró, minőségi terméket biztosítunk az ügyfeleknek, amit 15 év garanciával támasztunk alá.

Hágcsó/tűzlétráink mindenben megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, Önnek ezzel kapcsolatos további teendője nincs. Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!