Nincs szükség polcmászásra, csak egy polclétrára!

Lépjen kapcsolatba velünk!


A polcok általában nem hatalmas monstrumok, amiket nem lehet felérni, de persze attól is függ, hol van az a polc. Több méter magas polcokkal találkozhatunk irattárban, levéltárában, raktárakban, vagy könyvtárakban is, és ezekhez a polcokhoz már dukál egy polclétra is.

polclétrák segítségével a több méter magasan lévő polcok is elérhetővé válnak. Nincs imbolygás, ingadozás, egyszerűen, biztonságosan lehet haladni a polc teljes hosszában. A polclétrák mindegyike alumíniumból készül, gyártunk belőlük beakasztható, forgatható, mozgatható típust is. A kínálatunkban megtalálhatóak a standard létrák, de ha arra van szükség, szívesen elkészítjük a megrendelt polclétrát egyedi méretre is. Nem jelent gondot a dupla polc sem, létráink ezekhez a polcrendszerekhez is illenek.

Polclétráinkat igény szerint szállíthatjuk relaxstep lépcsőfok-párnázással, vagy clip-step R13-as csúszásgátló lépcsőborítással is. Nálunk első a biztonság!

Ha Ön még nem használ polclétrákat, itt az ideje a korszerűsítésnek! Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen tájékoztatást termékeinkről! Vásároljon Budapesten kiváló polclétrákat nagy választékban! Termékeinkhez a piacon egyedülállóan 15 ÉV GARANCIA társul!