Polclétrák

Megoldások minden polcrendszerhez: beakasztható, tolható, forgatható polclétrák kiváló minőségben, profi megoldásokkal

A Günzburger polclétrák megkönnyítik a polcokról történő lepakolást és az oda történő felpakolást. A professzionális sínrendszernek köszönhetően a létrák akadálymentesen gördíthetők a helyükre. Innovációnknak köszönhetően dupla polcokhoz is tudunk megfelelő létrákat készíteni, amelyekkel mindkét oldali polc elérhető, mert a polclétra nem csak a polccal párhuzamosan, hanem arra merőlegesen is mozgatható.

Néhány speciális megoldás és kiegészítő:

Megoldások minden polcrendszerhez: beakasztható, tolható, forgatható

Standard hosszúságokban, vagy méretre szabva. Méretpontos és rugalmasan igazodik minden követelményhez.

A sínrendszer méretpontosan igazodik és könnyen szerelhető.

A polclétrák fajtái

  • Alumínium polclétra, beakasztható
  • Alumínium polclétra – relax step- beakasztható
  • Alumínium polclétra mozgatható
  • Alumínium polclétra – relax step- mozgatható
  • Acél polclétra dupla polchoz, oldalra eltolható
  • Acél polclétra dupla polchoz, forgatható

Nincs szükség polcmászásra, csak egy polclétrára!

polclétrák

A polcok általában nem hatalmas monstrumok, amiket nem lehet felérni, de persze attól is függ, hol van az a polc. Több méter magas polcokkal találkozhatunk irattárban, levéltárában, raktárakban, vagy könyvtárakban is, és ezekhez a polcokhoz már dukál egy polclétra is.

A polclétrák segítségével a több méter magasan lévő polcok is elérhetővé válnak. Nincs imbolygás, ingadozás, egyszerűen, biztonságosan lehet haladni a polc teljes hosszában. A polclétrák mindegyike alumíniumból készül, gyártunk belőlük beakasztható, forgatható, mozgatható típust is. A kínálatunkban megtalálhatóak a standard létrák, de ha arra van szükség, szívesen elkészítjük a megrendelt polclétrát egyedi méretre is. Nem jelent gondot a dupla polc sem, létráink ezekhez a polcrendszerekhez is illenek.

Polclétráinkat igény szerint szállíthatjuk relaxstep lépcsőfok-párnázással, vagy clip-step R13-as csúszásgátló lépcsőborítással is. Nálunk első a biztonság!

Ha Ön még nem használ polclétrákat, itt az ideje a korszerűsítésnek! Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen tájékoztatást termékeinkről! Vásároljon Budapesten kiváló polclétrákat nagy választékban! Termékeinkhez a piacon egyedülállóan 15 ÉV GARANCIA társul!

A polclétrákat tartalmazó részletes katalógust ide kattintva töltheti le

 

1–45 termék, összesen 47 db

Alumínium létrák és állványok a Gutfix Kft-től!

Telefon: +36 20 932 08 97
Email: info@gutfix.hu
Irodánk: 1223 Budapest, Áron u. 6.
Raktár: 1117 Budapest, Budafoki út 187-189.