Rögzített hágcsólétrák építményeken

HÁGCSÓ ÉS TŰZLÉTRÁK
Egyrészes és osztott kivitelű hágcsó és tűzlétrák a fokozott igénybevételnek megfelelően kialakítva

Hágcsó és tűzlétrára számos helyen szükség lehet, cégünk sokféle helyre felszerelhető, professzionális tűzlétrákat kínál Önnek. Hágcsólétráinkat a magasság függvényében egyrészes és osztott kivitelben is szállítjuk, a szabvány előírásainak értelmében. A biztonságos használathoz számos olyan kiegészítőt kínálunk, amelyekkel nagyobb biztonságot nyújtanak a használat során. Háttámaszok és hátmerevítők, és a pihenést szolgáló köztes dobogók is szerepelnek kínálatunkban.

Anyagminőség
acél, alumínium, eloxált alumínium, nemesacél a mindenkori alkalmazási igényeknek megfelelően.

Racionális modulrendszer, egyszerű és gyors szerelés

Tartozékok
dobogók, kiszállók, beszálló létrák, lezáró ajtók, fali horgok.

 

A tűz-és hágcsólétrák fajtái:
Egyrészes tűz-és hágcsólétrák
Osztott kivitelű tűz-és hágcsólétrák
A Günzburger tűz-és hágcsólétrák a maximális biztonságot nyújtják a felhasználóknak.

A létrák kivitele robusztus, tartós (15 év garancia) és nagyobb magasságok esetén is biztonságos megoldást jelent a fel-és lemászás során. Kényelmes dobogók biztosítanak pihenési lehetőséget és egyszerű átszállást a többágú létrák esetén. Széles körű tartozék szortiment biztosítja a legsokoldalúbb felhasználási lehetőséget amelyeket a legkülönfélébb építési adottságok megkövetelnek.

A Günzburger Steigtechnik optimalizált szerelési rendszere a komplex, többágú létrák szerelése esetén 30% időmegtakarítást tesz lehetővé.

A hátvédő új és maximális stabilitást nyújtó rögzítési rendszere a modern válasz a gazdaságosság egyre növekedő igényeire.

Tűzlétráinkat a megrendelőinkkel közösen tervezzük, a környezet és a felmerülő szükségletek függvényében. Mert a jó tervezés az alapja a biztonságos mászástechnikának!

A különböző felhasználási módok és adottságok függvényében a tűz-és hágcsólétráknak különböző szabványoknak kell megfelelniük.

A Günzburger Steigtechnik tűz-és hágcsólétrái a következő szabványok előírásait teljesítik:

DIN 18799-1: helyhez kötött hágcsólétrák építményeken hatályossági terület:
épületeken végzendő karbantartási, tisztítási munkálatokhoz. kéményekre külön előírások vonatkoznak, kérjük, ez irányú kérésüket küldjék el nekünk.
DIN 14094-1: Vészlétrák hatályossági terület:
a vészlétrák alkalmazásának célja, az épületekben lévő személyek menekülésének a biztosítása. Alkalmasnak kell lenniük a veszélyben lévő személyek önálló menekülésének a biztosítására.
DIN EN ISO 14122-4: helyhez kötött hágcsólétrák gépi berendezéseken hatályossági terület:
helyhez kötött és mobil gépekre, berendezésekre történő felmászáshoz.

1–45 termék, összesen 64 db